En hus-tømrer til andelsforeningen

Som andelsforening kan det være en god ide at have faste samarbejdspartnere, der med tiden kommer til at kende jeres ejendom til bunds.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg har benyttet mig af firmaet flere gange og har altid fået topkvalitet og fantastisk service. Specielt har jeg fået uvurderlig rådgivning og information løbende i processen.

  - Kirsten Holmboe - Vanløse

 • Meget stor tilfredshed i hele forløbet. Tidsplan overholdt. Flot arbejde udført professionelt.

  - Birgitte og Poul Erik Kristensen - Klampenborg

 • Et vellykket projekt hvor håndværker leverancen levede fuldt op til det tilbudte. ingen overraskelser eller fejl og mangler.

  - Poul Vestergaard - Frb

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Egerbyg – det bedste bud på en hus-tømrer til andelsforeningen

Som andelsforening kan det være en god ide at have faste samarbejdspartnere, der med tiden kommer til at kende jeres ejendom til bunds.

Det kan give jer nogle fordele, hvis der f.eks. er flere andelslejligheder, der står for tur til en gennemgribende renovering, eller hvis I ønsker en samlet vedligeholdelsesplan for jeres ejendom.

Er du klar til en dialog om, hvad I kan få ud af et samarbejde med Egerbyg, så kontakt os allerede i dag – så snakkes vi ved i morgen.

Renovering står vores hjerte nærmest

Vi er specialister i renoveringer og servicerer i dag en række faste andels- og ejerforeninger.

Det betyder, at vi har skiftet mange vinduer, renoveret lige så mange tage og i det hele taget fungeret som rådgiver og sparringspartner for nogle af de foreninger, der har brugt os i årevis.

Når jeres andelsforening pludselig forvandles til en byggeplads, ved vi godt, at det er forbundet med mange støv- og støjgener. Alle vores medarbejdere er opmærksomme på dette og forsøger at tage mest muligt hensyn til jer, der bor bag støvvæggen.

Valgt til årets tømrer 2015

En af de ting, vi er meget glade for er, at det i 2015 blev os, der løb med sejren som årets tømrer. I de to foregående år, har vi været nomineret til prisen og i 2015 blev det altså os – eller rettere jer.

Det er jo nemlig en pris, der skyldes alle vores kunder – private, andels- og ejerforeninger, offentlige institutioner og erhvervskunder. Havde det ikke været for alle dem, var vi slet ikke det tømrerfirma, som vi i dag er glade for og stolte over.

Et tømrerfirma, hvor kvalitet, faglighed og kundeservice er i højsædet og hvor den reelle rådgivning, er det vi leverer hver dag.

Ansvarlighed er en del af vores forretning

Siden starten har vi været optaget af, hvordan vi kan drive forretning med socialt ansvar.

I dag er ansvarlighed vores mærkesag og det gælder i forhold til lærepladser og i forhold til de mennesker, der har knapt så mange ressourcer og som kræver ekstra rummelighed og opbakning for at kunne passe et job.

Det får de her hos Egerbyg, hvor vi ser mangfoldigheden som en styrke, der kun gør os til et stærkere team.