Egerbyg og BetterHome er gode nyheder for din bolig

Der er gode nyheder til dig, der ønsker et tidssvarende hjem og mindre energiregning. Det lyder måske kompliceret og kostbart, men Egerbyg kan som udvalgt håndværker i BetterHome ordingen hjælpe dig med at finde frem til den løsning, der passer til din bolig og dit budget – uden det behøver at blive uoverskueligt og kompliceret.
Udfyld formularen og lad os tage en snak.

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Egerbyg A/S.

  - Anders Caspersen - Vanløse

 • Mange tak for et rigtigt godt stykke arbejde, vi er meget tilfredse. Tak for god oprydning og service vi vil varmt anbefale jer til andre der skal bruge håndværkere.

  - Mia Lorentzen - Holbæk

 • Det var en fornøjelse at have "de unge håndværkere" gående i huset, altid i godt humør, venlige og meget behagelige. Velopdragne ud over det sædvanlige.

  - Mette Skage - Birkerød

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Din tømrer tager dig i hånden – hele vejen

Med konceptet fra Egerbyg og BetterHome får du en samlet løsning med forskellige forslag til, hvordan du kan energiforbedre din bolig, og hvordan du får taget hul på forløbet.

Det første du skal gøre er at tage kontakt til Egerbyg, som hjælper dig med at gennemgå din bolig, så du kan vælge den pakke, der er den rigtige for dig, dit hjem og din pengepung.

Med vores erfaring og særlige uddannelse i energirigtige løsninger garanterer vi dig, at du får kvalitet i såvel materialevalg og håndværk.

BetterHome og Egerbyg gør energirenovering nemt

BetterHome er et partnerskab mellem Grundfos, Danfoss, Velux og Rockwool, som alle er virksomheder, der er engageret i at nedbringe danskernes energiforbrug.

Ideen er derfor at gøre det nemmere for dig at gå i gang med at energirenovere. Det viser sig nemlig, at det ikke er investeringen i sig selv, men mere organiseringen, planlægningen – og de forberedende aktiviteter i det hele taget – som kan være den stopklods, der hindrer dig i at føre de gode intentioner ud i livet.

Derfor er en række erfarne håndværkere en del af ordningen, som skal gøre det nemt.

Din tømrer er blandt de udvalgte

Egerbyg er en af de ca. 40 håndværkere, der på landsplan har gennemgået uddannelsen indenfor energirigtige løsninger med materialer fra de 4 virksomheder, der står bag BetterHome.

Det betyder, at vi er din samlede indgang til de forskellige faggrupper, der ofte er involveret i en omfattende energirenovering.

Det er ligeledes din tømrer, som er rådgiver, koordinator og udførende inden for tømrerarbejdet.

Vælg mellem den lette, mellem eller gennemgående energirenovering

Med udgangspunkt i dine egne energioplysninger kan du på hjemmesiden www.betterhome.today hurtigt få et overblik over, hvor stort sparepotentiale din bolig gemmer på.

Ved at indtaste nogle få oplysninger, kan du tilsendt en personlig rapport med dine muligheder for energiforbedringer.

Du kan også kontakte Egerbyg og få gang i processen allerede i dag.