Egerbyg gør det nemt at være boliginspektør

Faglighed, service og ansvarsfulde medarbejdere er kodeordet for vores forretning.

Det er også de kompetencer, der gør samarbejdet med Egerbyg ukompliceret og dit job nemmere.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at passe på dine boliger og gøre din arbejdsdag nemmere…

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg er meget tilfreds med Egerbyg. De er super fleksible og leverer et godt stykke arbejde ... af rigtig gode håndværkere.

  - Lisebt Bendorff - Hellerup

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

Nyd gavn af vores erfaring

Egerbyg har før samarbejdet med boliginspektører

Siden 2007 har vi drevet en tømrervirksomhed med fokus på faglighed, efteruddannelse og en unik kundeservice.

Når du vælger os som samarbejdspartnere, får du håndværk i kompromisløs kvalitet, ansvarsfulde medarbejdere, der samvittighedsfuldt løser dine udfordringer og gør det nemt at være i dine sko.

Som boliginspektør er gode samarbejdspartnere et must

Derfor skal du vælge en virksomhed med erfaring og ordentlige forhold. Det betyder tryghed for dig, at du uden betænkeligheder har en fast skare af håndværkere, der kan løse opgaver i forbindelse med fx flyttelejligheder, reparationer, almindelig drift og vedligehold. Det kræver, at du har tillid til dine partnere – særligt da du som regel ikke står i daglig kontakt med dit håndværkerteam.

God kommunikation til boliginspektører

Egerbyg har gennem årene opbygget et unikt serviceteam, der sørger for at kommunikationen mellem dig og vores virksomhed altid er optimal. At der ikke tabes noget mellem to stole er vigtigt, når opgaverne i din boligportefølje skal varetages på bedste vis til tiden.

Vores medarbejdere er selvstændige og ansvarsfulde, hvilket gør det nemmere for dig at arbejde sammen med os – du behøver således ikke at have fat i hovedkontoret hver gang, der er spørgsmål i forbindelse med løsningen af en konkret opgave – vores medarbejdere tænker selv og tager ejerskab.

Hvis bæredygtighed er vigtigt for boliginspektører

– er det god grund til at vælge Egerbyg.
Vi gør vores ypperste for at levere bæredygtigt håndværk til vores kunder og har et stort socialt ansvar, som bl.a. kommer til udtryk gennem vores høje andel af lærlinge.
Vælger du Egerbyg vælger du ansvarligt og bæredygtigt byggeri.