Kvalitet og service hos Egerbyg

Hos Egerbyg har vi et eneste succeskriterium. Vi vil give vores kunder håndværk, service og rådgivning, der har det ekstra, som gør en stor forskel. Har du et projekt vi skal se nærmere på? Kontakt os i dag.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Hurtig telefonisk kontakt og tilbagemelding. Aftalt tid blev overholdt og udført af en venlig og professionel tømrer.

  - Jensen - København N

 • En rigtig god oplevelse!! Der findes mange skrækhistorier omkring faget - men Egerbyg gør dem til skamme.

  - Steen Linde Jensen - Hvidovre

 • Særdeles professionel og pålidelig virksomhed.

  - Peter Kofoed - Hvidovrevej

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Håndværk, service og rådgivning i særklasse

Hos Egerbyg har vi et eneste succeskriterium. Vi vil give vores kunder håndværk, service og rådgivning, der har det ekstra, som gør en stor forskel.

Derfor har vi et omfattende program for efteruddannelse, der sikrer, at vi kontinuerligt lærer nyt og holder os på forkant.

Har I renoveringsprojekter i kalenderen, får I med Egerbyg som samarbejdspartner både gavn af vores mangeårige erfaring samt vores opdaterede viden omkring nye materialer, teknologier og metoder – alt sammen lidt ekstra, der giver jer den store fordel.

Hvordan står det til med indeklimaet hos jer?

Dagslys-rådgiver for Velux er et eksempel på vores kompetencer ud over det sædvanlige. Med denne uddannelse er vi specialister i at forbedre indeklimaet hos både private, offentlige samt og erhvervskunder.

Et godt indeklima er den del af et rart og behageligt arbejdsmiljø, som igen betaler sig i kraft af større trivsel og effektivitet hos medarbejderne. For at forbedre indeklimaet ser vi ofte, at den naturlige luftudskiftning i lokalerne trænger til forbedringer.

Ovenlysvinduer kan være løsningen for jer

Den naturlige luftudskiftning gennem vinduer er en hurtig måde at få frisk luft til indeklimaet og hjernen på.

Derfor kan vi hjælpe jer med at få etableret en ovenlysløsning, der i samspil med facadevinduerne kan fungere som en skorsten, der trækker luften opad og ud uden et stort varmetab.

Kontakt os hos Egerbyg og hør nærmere om de ovenlysløsninger, som I måske ikke tror, er mulige for jer.
Udfyld formularen i dag, så kan vi allerede i morgen være i gang med at forbedre indeklimaet.

Isolering der forbedrer indeklimaet

Ud over dagslys-rådgivning for Velux er Egerbyg også Rockwoolpartner og kan være behjælpelig med at efterisolere eller måske isolere, så I undgår at bruge flere penge på varmeregningen end nødvendigt.

En passende isolering er desuden med til at forbedre indeklimaet, så mangler I nogen, der kan hjælpe jer med at tage hånd om indeklimaet, er Egerbyg et absolut, kompetent valg.