Egerbyg nomineret til CSR People Prize 2016

Den forløbne uge har (som altid) budt på mange gode nyheder.
En af de bedste var så absolut opringningen fra VFSA (Virksomhedsforum for Socialt Ansvar), hvor vi fik meddelelsen om, at Egerbyg i 2016, er med i opløbet om at vinde CSR People Prize for virksomheder med under 100 ansatte.

Siden nomineringen er vi blevet kontaktet af mange, som spørger til, hvordan vi arbejder med rummelighed og mangfoldighed i Egerbyg

Man kan sige, at vi arbejder vi ud fra en grundlæggende præmis om; at vi alle er lige ”(u)normale”, at det netop er de små særheder og særlige behov, der gør os til unikke individer, og at vi som arbejdsplads, ledelse og kolleger skal rumme disse og bruge dem som limen i et stærkt og sammentømret team.
Vi har ingen skånejobs eller rutineopgaver – kun opgaver, der løses af alle mand på lige fod i en dynamisk hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Vi stiller krav til de menneskelige kvaliteter hos vores folk, for det kræver en særlig forståelse overfor sine kolleger at være en del af Egerbyg, men jeg tror på, at vores ”(u)normalitetsbegreb” også er en stor frihed og at det i virkeligheden er det, der er med til at gøre vores arbejde med mangfoldighed og rummelighed til en naturlig del af vores virksomhedskultur – og en succes.

Prisoverrækkelsen finder sted den 7. november i Industriens Hus, hvor spændingen udløses og vi ser, om det er i år, vi går hele vejen.

Du kan læse begrundelsen for nomineringen her