Nyt liv til din ejendom?

Vi har hos Egerbyg renoveret rigtig mange gamle københavnerlejligheder og forvandlet dem fra ”håndværkertilbud” til moderne og attraktive lejligheder.
Arbejdet med de gamle ejendomme, der langsomt, men sikkert skrider frem og forvandler en ruin til en drømmeejendom er det, der gør os glade og stolte af vores erhverv.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Særdeles professionel og pålidelig virksomhed.

  - Peter Kofoed - Hvidovrevej

 • Firmaet har helt levet op til mine forventninger både hvad angår tilbudsgivning og overholdelse af tidsfrister.

  - Flemming W. Hansen - Greve

 • En mindre opgave og alligevel en meget professionel behandling.

  - Lars Brink - Søborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Har du en ejendom, der skal tip-top renoveres?

Vi har hos Egerbyg renoveret rigtig mange gamle københavnerlejligheder og forvandlet dem fra ”håndværkertilbud” til moderne og attraktive lejligheder.

Vores fokus på høj faglighed og lækker finish har gjort os til et seriøst valg, når bygherrer vælger håndværkere til deres udviklingsprojekter.
Leder du efter en tømrervirksomhed med kompetente medarbejdere, der tager ejerskab og yder deres bedste, har du fundet din makker i Egerbyg.

Kontakt Egerbyg allerede nu, så er vi i gang med at gøre dit projekt bedre allerede i morgen.

Renovering af din ejendom – en af vores favoritter

Siden vi i 2007 startede tømrerfirmaet Egerbyg, har renovering været en af vores klare favoritter blandt ønskeopgaverne.

Arbejdet med de gamle ejendomme, der langsomt, men sikkert skrider frem og ændrer den værste ruin til en drømmeejendom er det, der gør os glade og stolte af vores erhverv. Vi elsker at arbejde med de gamle bygninger og nyder at se, hvordan det gode håndværk, omhyggelighed og fine materialer spiller sammen og løfter ejendommen.

Det er derfor, at du skal vælge Egerbyg, når du planlægger dit byggeprojektet.

Din tømrer giver nyt liv til din ejendom

Når du skal i gang med et større udviklingsprojekt er det vigtigt, at du føler dig tryg i forholdet til de håndværkere, der skal forvandle din investering til en god og sund forretning, der gør de fremtidige beboere tilfredse.

Gennem årene har vi opbygget en stor kreds af faste kunder, der alle ved, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten, når vi løser forskellige opgaver indenfor tømrerfaget.

Vores samarbejdspartnere og netværksrelationer kender os som venlige og reelle håndværkere, der leverer unikt tømrerarbejde, høj service og en åben kommunikation. De er med andre ord aldrig i tvivl om, hvor i projektet vi befinder os.

Lad specialisterne tage sig af din renovering

Befinder du dig i planlægningsfasen og er du i gang med at indhente tilbud fra mulige leverandører til dine arbejder, vil det være sund fornuft at lade tømrerfirmaet Egerbyg klare arbejdet.

Vi garanterer en tidsplan, der holder, og at opgaverne løses på en måde, så du kan føle dig tryg og sikker på, at dit projekt bliver en succes.