Brug for en tømrer til vedligeholdelse af din ejerlejlighed?

Vi arbejder i øjeblikket for forskellige ejerforeninger, hvor vi med omhu og blik for detaljerne vedligeholder og renoverer lejligheder løbende.
Hvis du er klar til at prøve kræfter med Egerbyg, er vi mere end klar til at give dig det bedste, vi kan byde på – hver dag!

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi er yderst tilfredse med at benytte Egerbyg til diverse opgaver som vi ikke selv kan klare.

  - Janni Nielsen - København K

 • Hurtigt og godt udført. Godt forklaret før udførelse. Åbenhed omkring priser og tilbuddet.

  - Marie Gertz Schlundt - Frederiksberg

 • Super god kundepleje, de leverer et flot resultat og alt er meget planlagt med de forskellige håndværkere, så der ikke går dage til spilde.

  - Dennis Nielsen - Brøndby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

På udkig efter en tømrer, der kan noget særligt med lejligheder?

Er du administrator af lejligheder, bestyrelsesmedlem eller måske ejendomsfunktionær i en ejerforening?

Er du samtidig på udkig efter en ny tømrer, der kan varetage renovering og vedligeholdelse af de ejerlejligheder, du har ansvaret for? En tømrer, der tager ejerskab og udviser engagement, så du ikke behøver bekymre dig om arbejdets kvalitet eller om, hvorvidt indgåede aftaler overholdes?

Hvis du er klar til at prøve kræfter med Egerbyg, er vi mere end klar til at give dig det bedste, vi kan byde på – hver dag!

Specialister i renovering af ejerlejligheder

Som specialister i renovering og med fokus på høj faglighed, kompromisløs kvalitet, reel rådgivning og god kundeservice, tilbyder vi dig et makkerskab, der kun vil overraske positivt.

Vi arbejder i øjeblikket for forskellige ejerforeninger, hvor vi med omhu og blik for detaljerne vedligeholder og renoverer lejligheder løbende.

Kontakten med såvel beboere som administratorer prioriteres hos Egerbyg, da vi ved, at tiden for de fleste er for kostbar til håndværkere, du ikke kan få fat i.

Brug for en tømrer til vedligeholdelse?

Mangler du en kvalitetsbevidst tømrer, der kan løse de opgaver, der kræver mere end almindeligt gør-det-selv arbejde? Så lad os tage en snak.

Siden 2007 har vi drevet en moderne tømrervirksomhed i København og har fra begyndelsen koncentreret os om renovering og vedligeholdelse.

Derfor har vi stor erfaring med alle typer af tømrerarbejde og ved præcis, hvad der skal til for at dine lejligheder bliver plejet og passet på bedste måde, så de bevarer deres unikke særpræg og værdi.

Din tømrer er til lange forhold

Vores samarbejder er langvarige og strækker sig i flere tilfælde helt tilbage til Egerbygs opstart i 2007.

Disse relationer skyldes ikke mindst, at vi er kendte for at tage ejerskab og gå helt ind i dine udfordringer på en ansvarlig måde.

De fleste af vores samarbejder er kommet i stand gennem netværk og personlige anbefalinger, men vi møder meget gerne dig, der ikke har nogen forbindelser til Egerbyg – ikke mindst fordi vi ved, at du vil få det bedste ud af vores samarbejde.