Egerbyg bygger til dansk erhverv

Hos Egerbyg hjælper vi dansk erhverv med at skabe nogle rammer, der giver virksomheder og butikker optimale forudsætninger for at performe og udføre netop det, de er bedst til.

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at få det bedste miljø at komme videre i?

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg laver håndværket og efterlader byggestedet, som de ville gøre det hjemme hos dem selv !! Det kunne mange lærer noget af.

  - birger nielsen - fredensborg

 • God oplevelse.Alt sker som aftalt. Kommer til tiden. Ordentlige,søde og nænsomme håndværkere, der også gør rent efter sig !

  - Gunnar Dahlgaard - Brh

 • Firmaet har helt levet op til mine forventninger både hvad angår tilbudsgivning og overholdelse af tidsfrister.

  - Flemming W. Hansen - Greve

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvem hjælper vi i dansk erhverv?

Gennem årene har Egerbyg udført tømrerarbejde i særklasse for store dele af dansk erhverv. Det handler om indretning af butikker, restauranter og showrooms med lækker finish i materialer af god kvalitet og håndværk i særklasse.
Vi er vant til at samarbejde med flere faggrupper for at få styr på dine lokaler, uanset om det er kontorer, detail eller restaurationer.

Hvem vil vi arbejde med indenfor erhverv?

Vi er glade og stolte over at have så bred og loyal en kundekreds blandt vores erhvervskunder, og vi har selvfølgelig altid plads til flere kvalitetsbevidste kunder indenfor dette segment.

Derudover ønsker vi at udvide samarbejdet med forsikringsselskaber. Siden 2007 har vi jævnligt løst en række opgaver for netop forsikringsselskaber og skadeservice i kølvandet på skybrud og stormskader.

Vi kan tilbyde netop denne type kunder en kæmpe erfaring og stor viden omkring, hvordan man bedst løser de opgaver, der typisk opstår i hårdt vejr med masser af regn og blæst.

 

 

Erhverv og boligforeninger

Udover forsikringsselskaber og virksomheder, der arbejder med skadesservice, løser vi også gerne opgaver for boligselskaber og boligforeninger. Selskaber og foreninger, der har brug for kvalificeret tømrerarbejde, der udføres af super kompetente håndværkere, der tager ejerskab og er nemme at kommunikere med.

Vi tilstræber at gøre det så nemt som muligt for dig at vælge os som partner og tilbyder dig fordelagtige priser og betingelser for samarbejde.

Egerbyg og dansk erhverv

Ønsker du at vide mere om vores virksomhed og hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du mere end velkommen til at kontakte os med henblik på et fremtidigt samarbejde.

Hvis du udfylder formularen til højre allerede i dag, vender vi hurtigt tilbage til dig.