Sådan fakturerer vi dig

Hos Egerbyg er vi en åben virksomhed, der prioriterer åbenhed omkring vores prisstruktur.

Denne åbenhed gælder også for vores faktureringskoncept, der er kendetegnet ved, at du aldrig betaler for mere arbejde end vi har udført – enten fordi vi først sender en faktura for det udførte arbejde, når det er afsluttet og du er tilfreds; eller fordi du betaler i rater.

Se mere om ratebetaling her

Vi håber på din tålmodighed

Betalingsformen ved hovedentrepriser er oftest ratebetaling/a conto betaling, hvor du løbende betaler for arbejdsløn og materialer. Når arbejdet er færdigt får du en slutfaktura på det resterende beløb.

Vi ved, at du gerne vil have vores faktura ud af verden så hurtigt som muligt, og vi tilstræber naturligvis altid at imødekomme dine ønsker om hurtig afregning.
Ved hovedentrepriser må vi til tider appellere til din tålmodighed i forhold til betaling.

Hvornår får jeg slutfakturaen?

Inden vi kan fakturere dig for den sidste del af arbejdet, skal vi have modtaget samtlige fakturaer fra samarbejdspartnere, leverandører og producenter. Vi er med andre ord afhængige af at have modtaget samtlige fakturaer fra alle involverede parter, inden vi kan sende dig en slutfaktura.
Når vi har modtaget alle fakturaer er vi klar til at udforme din slutfaktura.

Det foregår således, at vi konverterer dit tilbud/ordre til en faktura, hvor vi naturligvis har fratrukket de rater, du allerede har betalt undervejs.