Handyman til din virksomhed

Hvis du har brug for en ekstra hånd i din virksomhed, kan du benytte dig af vores handyman-service, som er en ordning, der tilbyder praktisk hjælp til forefaldende arbejde.

Vores handyman-service udføres af ikke-tømreruddannede medarbejdere og medbringer værktøj i begrænset omfang.

  Læs hvad vores kunder siger

 • Godt arbejde til tiden og prisen.

  Helt igennem en god erfaring. God forberedende drøftelse af projekt, med vejledning i forhold til udførelse og materialer. Overholdelse af tidsaftaler og professionelt udført arbejde. Er fuldt tilfreds med slutresultatet.

  - Jacob Marstrand

 • Professionel og dygtig

  Fra første færd var Egerbyg professionelle i deres tilgang til projektering og udførelse af opgaven. Vi er i dag super glade for resultatet og nyder dagligt de nye vinduer

  - Maibritt Lind

 • Hurtig, effektiv og pålidelig

  Har nu haft Egerbyg anden gang og de må gerne komme igen. Ordentlighed og faglig dygtighed, og så til en konkurrencedygtig pris, hvad mere kan man ønske sig.

  - Gunnar Dahlgaard

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad laver en handyman?

En handyman i Egerbygs handyman-team, er som udgangspunkt ikke uddannet tømrer og udfører derfor ikke tømrerarbejde. Når teamet kommer ud til kunder, medbringes kun et begrænset antal værktøjer – som fx skruemaskine og en lille hammer. Der medfølger altså ikke en servicevogn, når handyman-teamet løser dine opgaver.

Hvilke opgaver løser vores handyman?

Ideen med vores handyteam er at tilbyde vores kunder en praktisk håndsrækning til løsning af opgaver, som ikke er decideret tømrerarbejde.

Det kan være opgaver som fx affaldshåndtering, opsætning af mindre effekter som billeder, whiteboards eller ommøblering og flytning af møbler – dog omfatter opgaverne ikke samling af IKEA møbler.

 

 

Skal vi være din handyman?

Hvis du er en virksomhed eller en organisation, som har brug for en praktisk gris, der kan gå til hånde og klare forskelligt forefaldende arbejde, kan du med fordel alliere dig med handyman-teamet hos Egerbyg.

Vi tilbyder faste rammeaftaler med virksomheder og kan med stor fleksibilitet hjælpe med at få styr på småopgaver.

Handyman-opgaver med Egerbyg

Står du overfor at få løst en række småopgaver eller kunne du tænke dig en fast mand fx en gang ugentligt, er du velkommen til at kontakte Egerbyg med henblik på at få en aftale med vores handyman-team.

Har du konkrete opgaver kan du sende os en mail med billeder og beskrivelser, så vender vi tilbage hurtigst muligt.