Nyt gulv? – Vælg Egerbyg

Som certificeret gulvlægger fra Junckers har vi ekstra stor viden og masser af erfaring at dele med dig, der går med tanker om at få lagt nyt gulv. Vælg Egerbyg som din sparringspartner på gulve – så får du det ekstra, du fortjener.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

 • En rigtig god oplevelse!! Der findes mange skrækhistorier omkring faget - men Egerbyg gør dem til skamme.

  - Steen Linde Jensen - Hvidovre

 • Min oplevelse med Egerbyg A/S har været gennemført positiv og professionel: kommunikationen var i top hele vejen igennem forløbet.

  - Marie-Louise Korsager - København S

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Vælg Egerbyg og få 18 års ekstra garanti på dit gulv

På en arbejdsplads er gulvet udsat for megen slitage, og der er god grund til at overveje gedigne og langtidsholdbare produkter fra Junckers.

Her får du nemlig massive kvaliteter, som kan slibes ned flere gange og som sikrer, at dit materialevalg er en fornuftig investering.

Vil du sikre dig den bedste gulvpartner og 18 års ekstra garanti på dit gulv?
Så kontakt Egerbyg nu – vi vender tilbage til en snak om dit gulv senest i morgen

Et trægulv kan stå distancen

Trægulve er noget særligt både i boligen og på arbejdspladsen. Få materialer har de samme fantastiske egenskaber som træ. Et trægulv føles komfortabelt og let fjedrende, når du går og står på det, men man skal ikke tage fejl.

Ved korrekt vedligeholdelse med de anbefalede plejeprodukter, har et trægulv en utrolig lang levetid, selvom det hver dag betrædes af flere hundrede – ja måske tusinde – fødder.

Naturligvis er det vigtigt at vælge den rigtige træsort og forarbejdning til et givent gulv, men her kan din tømrer hjælpe dig med det at finde frem til det match i forhold til brugsegenskaberne.

Trægulve bidrager til det gode arbejdsmiljø

På en arbejdsplads vil trægulve være velegnede som gulvbelægning, da de har lang levetid. Dertil kommer, at sporer, støvmider og allergener har svært ved at få fodfæste på de glatte gulve, som dermed bidrager til et sundere indeklima end f.eks. tæpper.

Trægulve er også gode til at holde temperaturen i rummet, ligesom træet med sine ikke-ledende egenskaber er med til at reducere statisk elektricitet fra f.eks. it-udstyr og monitorer.

Vil du vide mere om, hvilke træsorter du får mest ud af på din arbejdsplads, så tal med din tømrer hos Egerbyg. Som certificerete gulvlægger får du de bedste råd med på vejen og ekstra lang garanti.

Trægulve fra Junckers er nemme at vedligeholde

Udover de egenskaber som træet i sig selv besidder, er det desuden nemt for rengøringspersonalet at holde gulvene rene med støvsugning eller hårdt opvredne klude.

Trægulvene fra Junckers har allerede fra fabrikken en unik og smuk overflade, som ved korrekt vedligeholdelse med det anbefalede træplejesystem er medvirkende til, at gulvene kun bliver smukkere med alderen.