Vi passer på jeres lejligheder, som var de vores egne

Leder du og din ejerforening efter en tømrer, der tager hånd om jeres lejligheder som var det deres egne?
Med Egerbyg som samarbejdspartner, kan I indstille søgningen nu.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • En rigtig god oplevelse!! Der findes mange skrækhistorier omkring faget - men Egerbyg gør dem til skamme.

  - Steen Linde Jensen - Hvidovre

 • Direkte kontakt med udførende håndværker ifb planlægning, nøgleadgang osv. fungerer perfekt. Intet negativt at sige om kvalitet og oprydning.

  - Marc - Kbh Ø

 • En stor ros til Egerbyg A/S og Søren fra Egerbyg, for hurtigt/korrekt arbejde.

  - Jeanette Laurberg - København S

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Vi passer på jeres lejligheder, som var de vores egne

Leder du og din ejerforening efter en tømrer, der tager hånd om jeres lejligheder som var det deres egne? Med Egerbyg som samarbejdspartner, kan I indstille søgningen nu.

Siden 2007 har vi drevet en tømrervirksomhed udover det sædvanlige.
Med speciale i renoveringer og vedligeholdelse har vi set det meste og prøvet mindst lige så meget. Vi har med andre ord den erfaring og de faglige kompetencer, der giver dig den kvalificerede tømrer, som du, de øvrige beboere og jeres boliger fortjener.

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan gøre det nemmere at være boligejer i din ejerforening.

Hvad betyder moderne tømrervirksomhed?

Vi vil kendes som en moderne tømrer, der leverer alle former for tømrerydelser i en høj kvalitet og til tiden.

Tiden er vokset fra håndværkere, der ikke tager kommunikation alvorligt – som ikke vender tilbage og er svære at få fat i.

Med visionær ledelse og dygtige medarbejdere, der tager medansvar og lever op til vores høje kvalitetskrav, er Egerbyg en tømrervirksomhed, der leverer det ekstra, der skal til for, at vi kan være tilfredse med de bidrag, vi giver vores kunder – skal du være vores næste?

Din tømrer tager ansvar

Udover en håndværksmæssig kvalitet over gennemsnittet, god kundeservice og reel rådgivning, er vi en virksomhed, der tager ansvar. For vores medarbejdere, for vores miljø og for de folk, der skal have ekstra plads og støtte til at gennemføre en uddannelse eller være en del af en arbejdsplads på lige fod med andre.

Vi gør en stor indsats for at skaffe lærepladser til næste generation af tømre, og vi ser disse unge mennesker som en ekstra ressource – ikke en udgift.

Du kan allerede nu være med til at tage det ansvar og samtidig overlade alle bekymringer angående vedligeholdelse og renovering til din tømrer hos Egerbyg.

Alle opgaver udføres – vi er også hovedentreprenører

Som hovedentreprenør har vi en række faste samarbejdspartnere, som stiller samme krav til kvalitet, faglighed, medarbejdere og kundeservice som vi.

Har I derfor opgaver, der rækker ud over vores kompetencer, kan vi alligevel hjælpe dig med at få arbejderne udført i en god kvalitet og uden du behøver have mere end en kontaktperson.