Nyheder

Vi sejrede ikke kun i fodbold, men også i Egerbyg

15. november 2017

De fleste er nok begejstrede for, at Danmark kunne i hive en flot sejr hjem i fodbold i går. Men hos Egerbyg er vi også meget stolte over den 8-årige Adam Kostoev, som vandt alle sine kampe i lørdags – og dermed guld i Danmarksmesterskaberne i Judo. Adam sponsoreres af Egerbyg, og vi tror på..

Læs mere »

Gazellen er kommet til Hvidovre!

2. oktober 2017

En Gazelle er en voksende virksomhed, som skaber nye arbejdspladser og giver værdi til lokalsamfundet, i et samfund som pt oplever mange arbejdsmæssige udfordringer: lav vækst, få arbejdspladser og mangel på kvalificerede arbejdere. Derfor er det med glæde at vi kan fortælle, at Egerbyg er..

Læs mere »

Endnu en vinduesekspert i Egerbyg

16. november 2016

I dag har Kasper hos Egerbyg Jyllinge fået papir på, at han har opgraderet sin viden omkring VELFAC vinduer og nu er VELFAC VinduesMester – tillykke med certificeringen.

Læs mere »

Egerbyg nomineret til CSR People Prize 2016

7. oktober 2016

Den forløbne uge har (som altid) budt på mange gode nyheder. En af de bedste var så absolut opringningen fra VFSA (Virksomhedsforum for Socialt Ansvar), hvor vi fik meddelelsen om, at Egerbyg i 2016, er med i opløbet om at vinde CSR People Prize for virksomheder med under 100 ansatte. Siden..

Læs mere »

Egerbyg er nu certificeret håndværkstaksator

25. maj 2016

Jørgen er nu certificeret håndværkstaksator – bygning. Egerbyg kan derfor også være behjælpelig med de juridiske og forsikringsfaglige aspekter ved forsikringsskader. For dig betyder det, at Egerbyg i langt de fleste tilfælde nu kan varetage hele processen omkring din forsikringsskade og..

Læs mere »

Egerbyg atter finalist i Årets tømrer 2016

23. februar 2016

Året, der er gået, har ikke været et år uden udfordringer og fejl for Egerbyg. Derfor gjorde det mig super glad, at vi i dag blev nomineret til prisen som årets tømrer 2016. For 4. år i træk. De gode nyheder fik mig til at tænke på, hvad det mon egentlig er, vi gør anderledes […]

Læs mere »

Årets Håndværker 2015

10. april 2015

Vi er stolte af at være kåret til Årets tømrer 2015 Godt håndværk er ikke længere nok for at få succes som håndværker. Som håndværker i dag arbejder man i en servicebranche. Høj kvalitet og gode materialer er en del af den service, kunderne forventer. De ringer ikke kun for at få..

Læs mere »