Renovering af kontorlokaler

Hvornår er dine kontorlokaler sidst blevet renoveret?
Hvis det er tid til at få opfrisket de eksisterende rammer på arbejdspladsen, så start processen op med Egerbyg.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Meget høj standard i udførelse af arbejdet/materialer.

  Har brugt håndværkere fra Egerbyg gennem årene,og altid været meget tilfreds, kan kun give min bedste anbefaling til andre kunder.

  - Niels Petersen

 • En rigtig god oplevelse.

  Alle aftaler er overholdt, god service hele vejen igennem, og perfekt udført håndværk. Perfekt!

  - John With

 • Professionelt og veludført tømrerarbejde.
  Jeg er meget tilfreds med servicen hele vejen igennem fra første kontakt til arbejdet var udført. Professionelt og flot arbejde.

  - Line Baes

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Effektiv renovering af kontorlokaler

Vi har et fasttømret netværk af samarbejdspartnere og rådgivere, som hjælper med at gøre dine nye kontorlokaler til en inspirerende arbejdsplads med moderne faciliteter, der tilgodeser medarbejderne og skaber optimale betingelser for arbejdsmiljøet.
Sammen med dig tager vi ejerskab og finder frem til, hvordan du får mest muligt ud af dine eksisterende kontorlokaler, eller hvordan du får fart på processen og indretter nogle nye.

Renovering af showrooms og kontorlokaler

Uanset hvilke præferencer du måtte have, når det kommer til renovering af kontorlokalerne, har vi stor erfaring med både udvidelse af dine eksisterende lokaler og indretning af nogle nye.

I de tilfælde, hvor vi varetager renoveringen som hovedentreprise arbejder vi sammen med vores netværk af super kompetente arkitekter, statikere og øvrige faggrupper. Alle deler de samme opfattelse af kvalitet og omhyggelighed som vi, hvilket kommer dig til gode i sidste ende.