Som Rockwool-partner er Egerbyg ekspert i isolering

En veludført renovering betyder forbedret indeklima og arbejdsmiljø, og dine medarbejdere yder bedst i behagelige omgivelser. Som Rockwool-partner er vi underlagt en række krav til kvalitet, efteruddannelse og forsikringer fra Byg Garanti, der sikrer bæredygtige løsninger i bedste håndværksmæssige kvalitet – kontakt os i dag, hvis du vil skabe bedre forhold i din virksomhed nu!

  Læs hvad vores kunder siger

 • Dygtigt udført stykke arbejde af vores to håndværkere. Venlige, behagelige og meget engageret i vores projekt.

  - Jesper Hansen - Snekkersten

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

 • Stor punktlighed med hensyn til fremmøde m.v. Smilende og præsentabel svend. Meget grundig oprydning - slutrsultat perfekt.

  - Torben Nielsen - Søborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Kvalificeret tømrerarbejde – så er det Egerbyg

Når du kontakter din tømrer, får du en særlig kvalificeret håndværkvirksomhed, der lever op til kravene fra Rockwool.

Du kan derfor føle dig helt sikker på at få den bedste rådgivning omkring isolering og energioptimering. Det er nemlig sådan, at selv den mindste fejl i udførelsen kan have store konsekvenser for varmeregningen og de penge, du troede, du ville spare. Dertil kommer, at den ønskede og forbedrede effekt på indeklimaet udebliver.
Vælg derfor Egerbyg, hvis du ikke har råd til fejltagelser.

Din tømrer er en vigtig del af den gode isoleringsløsning

Rockwool er kendt for en lang historik af effektive isoleringsprodukter, nytænkning og innovativ produktudvikling. Disse faktorer kan imidlertid ikke stå alene. Der skal en solid og fagligt velfunderet tømrer til at føre dine energiforbedringer ud i livet. Din tømrer hører til blandt de autoriserede Rockwool partnere, som du med fordel kan vælge til, når isoleringen af din arbejdsplads skal være i en høj kvalitet.

Efterisolering er også brandhæmmende

De fleste isoleringsprodukter fra Rockwool lever op til de højeste brandstandarder i Europa og modstår op til 1000°C. Hvis uheldet er ude kan det i nogle tilfælde være forskellen på liv eller død, da det er med til at bevare den bærende konstruktion i en brændende bygning. Det kræver imidlertid, at produkterne er anvendt korrekt. For dig, der ikke vil tage chancer, er din tømrer det sikre valg, når du skal vælge en håndværker til at udføre isoleringen af din virksomhed.

Egerbyg arbejder for en efterisoleret boligmasse

40% af det samlede energiforbrug skyldes bygninger. Det er et højt tal, som Egerbyg arbejder ambitiøst for at nedbringe. Vi er derfor autoriseret Rockwool partner og en del af et netværk, der er med til at sikre, at vi bliver endnu bedre til at isolere vores boliger og reducere udgifterne til opvarmning markant.

Kontakt os derfor i dag, så du hurtigt kan komme i gang med at spare penge.