Varmemester på udkig efter kompetente håndværkere?

Har du brug for friske kræfter til at læse de håndværksmæssige opgaver i dine ejendomme?

Faglighed, ansvarlighed og unik service er de ord, der kendetegner Egerbyg og de ord, der bedst beskriver vores samarbejde og håndværksmæssige ydelser.

Lad os tage et møde, hvor vi drøfter mulighederne for et stærkt og langvarigt samarbejde

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Egerbyg har skiftet tre vinduer i mit hus. De er super professionelle, pålidelige og rimelige i pris. De varmeste anbefalinger her fra.

  - Jesper Johansen - Hvidovre

 • De kommer til tiden, laver et super flot stykke arbejde - og man kan kun se de har været der fordi opgaven er løst.
  Jeg kan på det varmeste anbefale Egerbyg

  - AB hesteskoen - København

 • Vi er virkelig meget glade og tilfredse med hele projektet.

  - Voss Thorbjørnsson - Herlev

Nyd gavn af vores erfaring

Som varmemester har du nok at se til

Derfor er det vigtigt for dig, at du vælger dine håndværkere med omhu. Det er meningen, at samarbejdspartnere skal bidrage til at gøre dit job nemmere og lette hverdagen som varmemester.

Derfor skal du have tillid til, at dine partnere tager medansvar og passer på dine ejendomme, som du selv gør det.
Vi har stor erfaring fra erhvervslivet og boligforeninger generelt, så vi er vant til at arbejde sammen om driften og vedligeholdelsen af dine lejemål.

Egerbyg gør det nemt for dig at være varmemester

Vi kender til din hverdag og ved, hvor meget det betyder, at du har et team af faste håndværkere, som tager ejerskab og behandler arealer og bygninger som var det deres egne.

At de samvittighedsfuldt løser de opgaver, du stiller – så får du tid til at passe de øvrige administrative opgaver, der er tilknyttet dit daglige virke.

Vi kender til beboersamarbejde

Det, der jo er kendetegnende for samarbejdet med dig som varmemester og din boligforening er først og fremmest at sørge for at driften og vedligeholdelsen af dine ejendomme. Et arbejde som jo foregår i tæt samarbejde med dine beboere. Netop evnen til at kommunikere høfligt og respektfuldt overfor beboere af alle støbninger, er noget af det, vi er vant til fra vores daglige virke og omgang med kunder.

Vi er fleksible

Fra øvrige samarbejder med andre varmemestre ved vi, hvor vigtigt det er at udvise fleksibilitet og vilje til at rykke ud på skæve tidspunkter.

Egerbyg har i dag en medarbejderskare, der gør, at det vil være muligt for at os tilbyde døgn – og weekendvagt, når beboerne har brug for akut hjælp udenfor normal arbejdstid.