Få et bedre indeklima på arbejdspladsen med Egerbyg

Et godt indeklima er en af de vigtigste forudsætninger for et godt og inspirerende arbejdsmiljø, der virker motiverende og fremmer trivsel på arbejdspladsen. I mange tilfælde overser man betydningen af indeklimaets indvirkning på det generelle arbejdsmiljø og prioriterer i højere grad de mere synlige goder, som f.eks. frisk frugt eller fredagsbar.

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi oplevede en virkelig god service fra start til slut. Høj faglighed og standard samt kompetent vejledning undervejs. Alt sammen til en god pris.

  - Didde Ottosen - Kbh. Ø

 • Virkeligt troværdigt firma, de holder hvad de lover. Høj service og kvalitet, som man ikke ser så ofte hos mange andre firmaer.

  - Lauge - København

 • Egerbyg er efter min mening, det mest seriøse byggefirma jeg har haft kontakt med. De er punktlig og leverer til den aftalt tid.

  - Steen Høst-Madsen - Lyngby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Få et bedre indeklima på arbejdspladsen med Egerbyg

Er det tid til at få taget temperaturen på jeres indeklima og måske få renset luften, så kontakt din tømrer hos Egerbyg.

Som Velux dagslysrådgivere giver vi dig masser af inspiration til, hvordan I får forbedret indeklimaet på din arbejdsplads.

I mange tilfælde er den naturlige udluftning, som du f.eks. kan få med ovenlysvinduer den hurtigste og mest effektive vej til et bedre indeklima.

Et godt indeklima fremmer den mentale præstationsevne

Flere undersøgelser viser, at et godt indeklima har positiv indflydelse på præstationsevnen, da særligt temperatur og luftkvaliteten kan nedsætte medarbejdernes mentale præstationsevne i en negativ retning.

Mangler du inspiration og vejledning til, hvordan du kan forbedre indeklimaet og få et bedre arbejdsmiljø, så få kvalificeret rådgivning med Egerbygs dagslysrådgiver – udfyld formularen og du er i gang!

Godt indeklima eller frisk frugt og fredagsbar på jobbet?

I mange tilfælde overser man betydningen af indeklimaets indvirkning på det generelle arbejdsmiljø og prioriterer i højere grad de mere synlige goder, som f.eks. frisk frugt eller fredagsbar.

Måske hænger det sammen med, at det kan være nemmere at spare på energien end investere relativt mange kroner i et bedre indeklima. Men foretager man beregninger på medarbejdernes forøgede trivsel som følge af bedre indeklima, vil fordelen fremstå tydeligt.

Med dagslys-rådgivning fra Egerbyg kommer du i gang med processen på en hensigtsmæssig måde og får rådgivning med nyeste viden omkring Velux produkter og masser af håndværksmæssig erfaring på området.

Forbedrede lys-, temperatur- og ventilationsforhold betaler sig

Som dagslys-rådgivere kan din tømrer hos Egerbyg tilbyde en helhedsorienteret vurdering af, hvordan I ikke blot får bedre udluftning gennem f.eks. ovenlysvinduer, men også hvordan et bedre lysindfald vil virke befordrende på engagementet og arbejdsglæden på kontoret.

Alt sammen faktorer, som i sidste ende vil tjene sig ind i kraft af bedre trivsel og forøget arbejdsglæde. På den måde kan det forbedrede indeklima betyde færre sygedage og klager fra medarbejderne, ligesom det kan resultere i mindre udskiftning af personalegruppen.
Har du råd til at lade det stå til med indeklimaet?